Bakebelieve

I takt med att antalet bloggar ökar på grund av nya användarvänliga publiceringsverktyg, ökar också mångfalden av ämnen som det skrivs om i bloggarna. Att baka hemma är en trend som ökar. Därmed har antalet bloggar som handlar om bakning ökat under de senaste åren.

 

BakeBelieve
Bakbloggen Bake Believe, med underrubriken ”Bakverk av socker och kärlek” en riktig socker- och bakdröm. Bloggen praktiskt taget översvämmas av bilder, tips och recept på bland annat Cake pops, whoppies och macarons.

 

Bloggerskan bakom Bake Believe
Suzanne Bruks heter personen bakom den här smått fantastiska bakbloggen. Ödmjukt skriver hon med egna ord att hon gör sina bakverk med en nypa socker och en handfull kärlek. Något som måste vara är ett understatement, då det förmodligen ryms både mer socker och kärlek i den konfekt och i de bakverk som presenteras på den här bakbloggen. Att Suzanne är bakglad går framgår klart och tydligt, det går det absolut inte att ta miste på.Bakebelieve 2

 

Kategorier
I sexton kategorier, vari Suzanne sorterat allt från Cake Pops, Chokladpraliner och matbröd till Steg-för-steg, Tema: Jul och kategorin Övrigt, kan den intresserade resa runt i en hemmabagares guldgruva. Här finner du recept och tips om hur man kan göra för att själv skapa både bakverk och godis.

 

Länkar till andra
Här finner den bakintresserade även länkar till andra bakbloggare som fyller internet med sockerfyllda bakverk, chokladpraliner, nyttiga matbröd och annat gott. Tur att det inte är doftlänkar …

 

Kreativitet på topp
Recepten och designen på bakverken osar kreativitet. De bakverk som är publicerade på den här bloggen är skapade med glädje som drivkraft. Det går det inte att ta miste på.

Bilder på fantasifulla sniglar, portionspajer som får snålvattnet att rinna till, och en sirligt vacker bröllopstårta fyller bakbloggen. Även en fantasifull bakbloggare kan behöva inspiration för att få de kreativa juicerna att flöda.

 

Följare
Då detta skrivs, i augusti 2014, har bloggen 82 följare enligt sajten Blogloving.com

Bookmark the permalink.

Comments are closed